Büyükler Türkiye Halter Şampiyonası Sivas'ta sürüyor - Haber 1Haber 1

Büyükler Türkiye Halter Şampiyonası Sivas'ta sürüyor

Büyükler Türkiye Halter Şampiyonası Sivas'ta sürüyor
Son Güncelleme :

04 Mayıs 2023 - 16:43

228 okunma

SİVAS (AA) – Mehmet Emin Alpak Büyükler Türkiye Halter Şampiyonası, Sivas'ta devam ediyor.

Şampiyonanın açılışı dolayısıyla Sivas 4 Eylül Spor Salonu'nda düzenlenen törende konuşan Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Talat Ünlü, Sivas'ın Türk sporundaki yerinin tartışılmaz olduğunu söyledi.

Ünlü, Türk spor tarihinde birçok şampiyonun çıktığı Sivas'ta bu organizasyonu düzenlemekten son derece mutlu olduğunu ifade etti.

Organizasyona adı verilen Mehmet Emin Alpak'ın Türk halter tarihine ismini altın harflerle yazdırdığını aktaran Ünlü, "Çok kıymetli ve değerli bir abimizdi. Ruhu şad, mekanı cennet olsun." dedi.

Şampiyonaya katılan kulüplere ve sporculara başarı dileyen Ünlü, "Bugün burada yarışacak genç arkadaşlarımız, gelecek yıllarda halterin temel direkleri olacaktır." diye konuştu.

Sivas Vali Yardımcısı Adem Taşpınar ise cumhuriyet kenti Sivas'ta halter şampiyonasına ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.

Organizasyonda emeği geçenlere teşekkür eden Taşpınar, sporculara başarı diledi.

Müsabakaların dün başladığı şampiyonaya, 275 kadın ve 322 erkek sporcu katılıyor.

Organizasyon, 7 Mayıs Pazar günü madalya töreniyle sona erecek.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.