CEV Kupası şampiyonu Eczacıbaşı Dynavit, basınla buluştu - Haber 1Haber 1

CEV Kupası şampiyonu Eczacıbaşı Dynavit, basınla buluştu

CEV Kupası şampiyonu Eczacıbaşı Dynavit, basınla buluştu
Son Güncelleme :

24 Mart 2022 - 13:50

53 okunma

İSTANBUL (AA) – CEV Kupası'nda şampiyonluğa ulaşan Eczacıbaşı Dynavit Kadın Voleybol Takımı, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Eczacıbaşı Spor Salonu'nda düzenlenen medya günü organizasyonuna Eczacıbaşı Dynavit Başantrenörü Ferhat Akbaş, teknik ekip ve oyuncular katıldı.

Ferhat Akbaş, Tijana Boskovic ve Simge Aköz, şampiyonluk kupasıyla fotoğraf çektirdikten sonra açıklamalarda bulundu.

Şampiyonluktan duyduğu mutluluğu dile getiren Ferhat Akbaş, "Çok uzun bir çalışma sonucu bu sezonun ilk kupasını almayı başardık. Kupanın bir Avrupa kupası olması bizim için çok önemliydi. Bunun mimarı oyuncularımız ve teknik ekibim. Bu süreçte yönetimin çok ciddi bir desteği oldu. Kulübümüze, tüm Türkiye ve voleybol ailesine teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Tüm takımı başarıdan dolayı kutlayan Sırp voleybolcu Boskovic ise "İlk maçtaki avantajlı skordan sonra Stuttgart'a gidip kupayı kazanarak dönmek istiyorduk ve bunu başardık. Bunun için çok çalıştık. Çok mutlu ve gururluyum. Sıradaki maçlar için çok iyi bir motivasyon oldu. Bundan sonra önümüzdeki lig ve kupa maçlarına odaklanacağız." yorumunu yaptı.

Milli oyuncu Simge Aköz de "Aslında bu kupa bizim için olduğu kadar kadınlarımız için de çok önemli. Bunu Türkiye ve Türk voleyboluna kazandırdığımız için çok mutlu ve gururluyuz. Destekleri için herkese çok teşekkür ederiz." şeklinde konuştu.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.