Dünya 3'üncüsü işitme engelli kareteci Volkan, Erzurum'da çiçeklerle karşılandı - Haber 1Haber 1

Dünya 3'üncüsü işitme engelli kareteci Volkan, Erzurum'da çiçeklerle karşılandı

Dünya 3'üncüsü işitme engelli kareteci Volkan, Erzurum'da çiçeklerle karşılandı
Son Güncelleme :

26 Kasım 2021 - 17:05

62 okunma

ERZURUM (AA) – İran'ın başkenti Tahran'da düzenlenen Dünya İşitme Engelliler Dünya Karate Şampiyonası'nda 3'üncü olan milli karateci Volkan Kardeşler, memleketi Erzurum'da çiçeklerle karşılandı.

Bronz madalya ile ülkesine dönen milli sporcu Volkan Kardeşler için Erzurum Havalimanı'nda karşılama töreni düzenlendi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, Gençlik ve Spor Şube Müdürü Güngör Şenses, antrenör Muhammed Çelebi ile olimpiyat şampiyonu judocu Erkan Esenboğa, başarılı sporcuyu çiçekle karşıladı.

Birdal Öztürk, burada yaptığı konuşmada, Volkan Kardeşler'in kendilerini gururlandırdığını belirterek, "Volkan ilimiz ve ülkemiz adına dünya arenasında kürsüye çıkmıştır. Kendisini başarısından ötürü tebrik ediyoruz. İnşallah bundan sonra kendisi bize dünya şampiyonluğu sevincini yaşatır." ifadelerini kullandı.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.