Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası - Haber 1Haber 1

Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası

Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası
Son Güncelleme :

16 Mayıs 2022 - 20:20

108 okunma

İSTANBUL (AA) – Uluslararası Boks Birliği (IBA) tarafından Türkiye'nin ev sahipliğinde düzenlenen Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası'nda 54 kiloda yarı finale çıkarak bronz madalyayı garantileyen Hatice Akbaş, kilosunun en iyi sporcusunu yendiğini söyledi.

Başakşehir Gençlik ve Spor Tesisleri'nde düzenlenen şampiyonanın 8. gününde çeyrek final maçında Bulgar Stanimira Petrova ile karşılaşan milli boksör, mücadelenin ardından AA muhabirine açıklamalarda bulundu.

Heyecanlı bir maç yaptığını aktaran Hatice, "Çeyrek final müsabakasıydı ve dereceye girmem için çok önemliydi." diye konuştu.

Petrova'nın sıkletinin en iyi sporcusu olduğunu dile getiren Hatice Akbaş, "Üstün bir performansla kazandım. Çok mutluyum. İnşallah buradan altın madalya alacağım. Kilomun en iyi sporcusunu dövdüm. Daha güzel olacağına inanıyorum." ifadelerini kullandı.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.