Edirneli güreşçi doktor raporuyla katıldığı şampiyonada altın madalya kazandı - Haber 1Haber 1

Edirneli güreşçi doktor raporuyla katıldığı şampiyonada altın madalya kazandı

Edirneli güreşçi doktor raporuyla katıldığı şampiyonada altın madalya kazandı
Son Güncelleme :

28 Mart 2023 - 18:15

166 okunma

EDİRNE (AA) – Edirneli güreşçi Eylem Engin, yaşı tutmaması nedeniyle aldığı doktor raporuyla katıldığı Celal Atik 17 Yaş Altı Kadınlar Güreş Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye şampiyonu oldu.

Yozgat'ta düzenlenen ve 61 kulüpten yaklaşık 350 sporcunun mücadele ettiği şampiyonaya Edirne Serhad Şehri Spor Kulübü sporcusu 15 yaşındaki Eylem Engin, yaşının küçük olmasından dolayı ailesinden alınan izin ve doktor raporuyla katılabildi.

Genç sporcu, 61 kiloda mindere çıkarken 5 maçta da rakiplerini yenerek altın madalya kazandı.

Türkiye Güreş Federasyonu Edirne İl Temsilcisi Şamil Doğu Delen, yaptığı yazılı açıklamada, başarılı sporcuyu tebrik etti.

Engin'in gelecek vadeden bir güreşçi olduğunu aktaran Delen, "Şampiyon kızımız her geçen gün yeni başarılar elde ediyor. Çalışmalarını Edirne Gençlik ve Spor Müdürlüğü tesislerinde sürdüren sporcumuza Süloğlu Belediyesi gerekli tüm desteği veriyor. Yozgat'ta düzenlenen şampiyonada doktor raporuyla mindere çıkan kızımız altın madalya kazandı. Kulüp Başkanı Tamer Ergül ve antrenörleri Turhan Arslantürk ve Doğu Eminoğlu'nu tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum." ifadelerini kullandı.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.