Eskişehirspor'dan TURKOVAC aşısına destek - Haber 1Haber 1

Eskişehirspor’dan TURKOVAC aşısına destek

Eskişehirspor’dan TURKOVAC aşısına destek
Son Güncelleme :

21 Ocak 2022 - 1:45

80 okunma

ESKİŞEHİR (AA) – TFF 2. Lig ekiplerinden Eskişehirspor, 22 Ocak’ta Şanlıurfaspor ile deplasmanda yapacağı maça Türk bilim insanları tarafından geliştirilen TURKOVAC aşısının isminin yazılı olduğu formayla çıkacak.

Kulüp Başkanı Mehmet Şimşek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, siyah-kırmızılı formaya sırt sponsoru aradıklarını ancak bulamadıklarını söyledi.

Sponsor bulamayınca TURKOVAC aşısının reklamını yapmak istediklerini ifade eden Şimşek, şöyle konuştu:

“Madem kimse formamızın sırt kısmına reklam vermiyor o zaman gururumuz yerli ve milli aşımız TURKOVAC’ın reklamını yapmaktan onur duyarız. Sağlık önemli. Türkiye Futbol Federasyonundan da gerekli izinleri aldık. Bu istediğimiz onaylandı. Şanlıurfaspor maçına sırtında TURKOVAC yazılı Eskişehirspor formasıyla çıkacağız. Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca da attığı tweet ile bizim bu girişimimize destek verdi. Kendisine çok teşekkür ediyorum.”

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.