Eskrim Kılıç Açık Turnuvası, Karabük'te başladı - Haber 1Haber 1

Eskrim Kılıç Açık Turnuvası, Karabük'te başladı

Eskrim Kılıç Açık Turnuvası, Karabük'te başladı
Son Güncelleme :

25 Mart 2023 - 13:22

272 okunma

KARABÜK (AA) – Türkiye Eskrim Federasyonunun düzenlediği Eskrim Kılıç Açık Turnuvası, Karabük'te başladı.

Yenimahalle Spor Salonu'nda 10 yaş altı, 12 yaş altı ve 14 yaş altı kategorilerinden gerçekleştirilen turnuvaya, 10 ilden 250 sporcu katılıyor.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, gazetecilere yaptığı açıklamada, sporcuları Karabük'te ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını söyledi.

Sporcu ve antrenörlere başarılar dileyen Güven, "Spor şehri Karabük' olarak yola çıktık. Özellikle son yıllarda farklı branşlardaki Türkiye şampiyonalarına ev sahipliği yapıyoruz. Bugün kız, yarın da erkek sporcular yarışacak." dedi.

Güven, turnuvaya sporcuların aileleriyle geldiğini ifade ederek, "Turnuvaya gelenlerin sadece spor amaçlı değil, aynı zamanda turizm amaçlı da ilimize geldiklerini düşünüyoruz. Buraya gelenler, Safranbolu başta olmak üzere ilçelerimizi de ziyaret etme imkanı bulacaklar." diye konuştu.

Turnuva, yarın sona erecek.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.