Eti Bakır, Kastamonu Masa Tenisi Spor Kulübü’ne sponsor oldu - Haber 1Haber 1

Eti Bakır, Kastamonu Masa Tenisi Spor Kulübü’ne sponsor oldu

Eti Bakır, Kastamonu Masa Tenisi Spor Kulübü’ne sponsor oldu
Son Güncelleme :

24 Mayıs 2022 - 16:35

68 okunma

İSTANBUL (AA) – Eti Bakır A.Ş. 2022-2023 sezonunda Kastamonu Masa Tenisi Spor Kulübü’nün ana sponsorluğu için anlaşma imzaladı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Cengiz Holding’in iştiraki Eti Bakır A.Ş Küre İşletme Müdürü Ünsal Arkadaş, Kastamonu’da düzenlenen imza töreninde gazetecilerle bir araya geldi.

Açıklamada imza törenindeki konuşmasına yer verilen Arkadaş, masa tenisinin her yaşa uygun ve yaşam boyu yapılabilen bir spor olduğunu ve genç sporcuları destekleyeceklerini belirterek, "Kastamonu’yu masa tenisi branşında son yıllarda en iyi şekilde temsil eden ve alt yapıdan başlamak üzere, yurt içi ve yurt dışı organizasyonlarda sayısız başarılar kazandıran Kastamonu Masa Tenisi Spor Kulübümüz, başarısını bu sezondan itibaren Süper Lig’de de sürdürecek. Biz de bu önemli dönemlerinde onların yanında olacağız." ifadelerini kullandı.

Masa tenisinin çok özel bir spor olduğunu vurgulayan Arkadaş, "Masa tenisi hem kasları ve eklemleri güçlendiren; hem fiziksel hem zihinsel sağlığa faydalı bir spor. Konsantrasyonu artırırken, hızlı karar verme becerilerini de geliştiriyor. Bir diğer önemli özelliği de her yaşa uygun, yaşam boyu yapılabilen bir spor olması.

Sponsorluk anlaşmamızın, Kastamonu’da masa tenisi sporcusu gençlerimizin yetişmesi, başarılarının ülkemizde ve dünyada duyulması adına önemli bir adım olduğuna inanıyorum. Onların da başarılı olmak için çok çalışacaklarına inancım tam." değerlendirmesinde bulundu.

Arkadaş, Eti Bakır’ın, Türkiye’nin cevherden bakır üreten tek kuruluşu olduğunu aktararak, "Küre’de yılda 1 milyon 400 bin ton tüvenan bakır cevheri, 170 bin ton bakır konsantresi ve 400 bin ton pirit konsantresi üretimi yapıyoruz. Böylece Küre’deki bakır üretiminin yan ürünü olan pirit konsantresini Mardin Mazıdağı’ndaki tesisimize taşıyarak değerli metallerin tamamını ekonomiye geri kazandırıyoruz. Yaklaşık 1.000 çalışanımızla gece gündüz üretiyoruz ve ülkemize katma değer yaratıyoruz." ifadelerini kullandı.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.