Gençlerbirliği yüksek tempoda çalıştı - Haber 1Haber 1

Gençlerbirliği yüksek tempoda çalıştı

Gençlerbirliği yüksek tempoda çalıştı
Son Güncelleme :

21 Eylül 2022 - 14:25

53 okunma

ANKARA (AA) – Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı iyi değerlendirmeyi amaçlayan Gençlerbirliği, hazırlıklarını sürdürdü.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Altaş Denizlispor maçında forma giymeyen ve az süre alan oyuncular, çalışmalarına devam etti.

Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde kulüp antrenörlerinden Medet Coşkun yönetiminde gerçekleştirilen antrenman ısınma koşusuyla başladı. Saha kenarına kurulu istasyonlarda koordinasyon çalışması yapan oyuncular, daha sonra dar alanda pas organizasyonlarında bulundu. Kıyasıya rekabetin yaşandığı, yüksek tempolu çift kale maçla devam eden antrenmanda, kanatlardan orta, şut ve gol çalışması yapıldı.

Takımın kalecileri ve oyuncuları arasında yapılan çekişmeli ve iddialı şut çalışmasında kaybedenler mekik çekme cezası aldı.

Denizlispor maçında kart cezalısı olduğu için forma şansı bulamayan takımın savunma oyuncularından Metehan Mert, bireysel antrenman yaptı.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.