Halkbank-Ziraat Bankkart maçına doğru - Haber 1Haber 1

Halkbank-Ziraat Bankkart maçına doğru

Halkbank-Ziraat Bankkart maçına doğru
Son Güncelleme :

24 Kasım 2022 - 17:23

114 okunma

ANKARA (AA) – Voleybol AXA Sigorta Efeler Ligi Metin Görgün Sezonu'nun 10. haftasında 26 Kasım Cumartesi günü Halkbank ile Ziraat Bankkart arasında yapılacak maç öncesi, iki takımın başantrenörleri ve oyuncuları basın toplantısında bir araya geldi.

Volley Otel Toplantı Salonu'nda "Voleybolda Büyük Ankara Derbisi" başlığıyla gerçekleştirilen basın toplantısında Halkbank Başantrenörü Taner Atik ve kaptan Aslan Ekşi, Ziraat Bankkart Başantrenörü Mustafa Kavaz ile oyuncu Bedirhan Bülbül, karşılaşmayla ilgili görüşlerini paylaştı.

Taner Atik, iki takım arasındaki karşılaşmayı İspanya LaLiga'da Real Madrid ve Barcelona arasında yapılan "El Clasico"ya benzetti.

Halkbank-Ziraat Bankart maçını Avrupa'daki diğer kulüplerin de takip ettiğine dikkati çeken Atik, "Saha içinde birbirimizin ezeli rakibi, saha dışında birbirimizin dostu, arkadaşıyız. Cumartesi günü oynanacak maça Ankaralı bütün voleybolseverleri davet etmek istiyorum. Bir voleybol şöleni olacağı öngörüyorum. İki takımın da belli yönlerde denk olduğunu, rekabetin üst düzeyde olacağını öngörüyorum. Gününde olan ve taktik uygulamaları iyi yapan takım galip gelecek." dedi.

Halkank Kaptanı Aslan Ekşi de müsabakada seyir zevkinin yüksek olacağını belirterek, "Güzel bir maç bizi bekliyor. Taraftarlarımızı maça bekliyoruz. Gelemeyenler de televizyon başından muhakkak bizi destekleyeceklerdir." diye konuştu.

– Ziraat Bankkart cephesi

Ziraat Bankkart Başantrenörü Mustafa Kavaz ise iki takım arasındaki maçların her dönem rekabet içerisinde oynandığını dile getirdi.

Sonucun kendileri için önemli olduğunu aktaran Kavaz, "İki takım da varını yoğunu ortaya koyacaktır. Telafisi olabilecek bir maç. Daha stresli ve daha önemli dönemlerde oynadığımız zamanlar olmuştu. Şu an bakıldığında aşırı baskı ve stres çok fazla yok. Bence iki takım için de mühim olan seviyeyi belirlemek ve 'neredeyiz'i görebilmektir. Umarım gelen taraftara keyifli bir maç izlettirebiliriz." ifadelerini kullandı.

Ziraat Bankkart'ın oyuncusu Bedirhan Bülbül de Ankara derbisi öncesi heyecanlı olduğunu vurgulayarak, "Cumartesi gününü iple çekiyorum. Çok yoğun bir tempo içerisindeyiz. İki takım da çok donanımlı sporculara sahip. Güzel bir derbi olacağını düşünüyorum." değerlendirmesini yaptı.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.