Hatayspor, Galatasaray deplasmanından puanla dönmek istiyor - Haber 1Haber 1

Hatayspor, Galatasaray deplasmanından puanla dönmek istiyor

Hatayspor, Galatasaray deplasmanından puanla dönmek istiyor
Son Güncelleme :

12 Ocak 2023 - 15:15

83 okunma

HATAY (AA) – Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, yarın deplasmanda Galatasaray ile oynayacakları karşılaşmadan puan alabilmek için iyi hazırlandıklarını belirtti.

Hatay ekibi, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında yarın Galatasaray ile yapacağı maçın hazırlıklarını Osman Çalgın Tesisleri'ndeki antrenmanla tamamladı.

Çalışma öncesi gazetecilere açıklamada bulunan teknik direktör Volkan Demirel, kazanmaları gereken bir müsabakaya çıkacaklarını söyledi.

Demirel, ligin alt sıralarından kurtulmak istediklerini ifade ederek, "Her maç öncesi 'kazanacağız, kazanmak istiyoruz' diyoruz ama son 3-4 maçtır bunu gerçekleştiremedik. Yakaladığımız pozisyonlarda gol atamıyoruz, onları atsak belki çok daha farklı olacak. Bu maç inşallah yakaladığımız pozisyonları gole çeviririz." dedi.

Galatasaray'ın lig lideri olduğunu anımsatan Demirel, "Rakibimizin güçlü, ligin lideri olduğunu çok iyi biliyoruz. Onların konumunun değil, bizim daha çok puana ihtiyacımız ve kazanmamız gereken bir maç olduğunu düşündüğümüz için çok iyi hazırlanıyoruz. Bugün son antrenmanı yapıp İstanbul'a geçeceğiz." diye konuştu.

Demirel, oyunculardan Kevin Soni'nin sakatlığının bulunduğunu, dün yapılan antrenmanda bel spazmı geçiren Ognjen Vranjes'in durumunun da maç saatine kadar belli olacağını aktardı.

– İki oyuncuyla transfer görüşmesi sürüyor

Kadroya katılan savunma oyuncusu Burak Bekaroğlu'nun yanı sıra transfer için iki oyuncuyla daha görüştüklerini dile getiren Volkan Demirel, şöyle devam etti:

"Transferlerden birisi bitmek üzere, diğeri biraz daha uzayabilir. Uzamasının sebebi ise buraya geldiğimde, 'Maddi ve manevi anlamda kulübümüzü yormayacak oyuncular getireceğiz. Hem kaliteli olacaklar, hem yaşları gereği bize fayda sağlayacak hem de maddi olarak bizi yormayacak oyuncular olacaklar' demiştim. Herhangi bir ücret verdirmeden ya da en az ücret verebilmek için uzuyor bu işler ama en kısa sürede iki transferimiz gerçekleşecek."

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.