Hentbolda 17 Yaş Altı Erkek Milli Takımı'nın Ankara kampı devam ediyor - Haber 1Haber 1

Hentbolda 17 Yaş Altı Erkek Milli Takımı'nın Ankara kampı devam ediyor

Hentbolda 17 Yaş Altı Erkek Milli Takımı'nın Ankara kampı devam ediyor
Son Güncelleme :

20 Mart 2023 - 14:20

135 okunma

ANKARA (AA) – Hentbol 17 Yaş Altı Erkek Milli Takımı, Romanya ve Tunus'ta katılacağı organizasyonlar öncesi kamp çalışmalarını Ankara'da sürdürüyor.

Türkiye Hentbol Federasyonundan (THF) yapılan açıklamaya göre milliler, 17 Nisan'da Romanya'da başlayacak hazırlık turnuvası ile 23 Nisan'da Tunus'ta başlayacak Akdeniz Konfederasyonu Kupası'nda mücadelede edecek.

Bu kapsamda ay-yıldızlı ekip, Ankara THF Spor Kompleksi'nde başantrenör Rıfat Şahin yönetiminde gerçekleştirilen kampta hazırlıklarına devam ediyor.

Şahin, uzun soluklu bir çalışma sürecine girdiklerini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Türkiye genelinde 2006-2007 yaş grubu çocukları izleyerek, antrenörlerinden de görüş alarak 40'ar kişilik gruplarla dört kamp yaptık. Bütün çocukları hiç ayırmadan değerlendirdik. THF Başkanı Uğur Kılıç ve THF Gelişim Direktörü'müz Murat Bilge'nin de istediği, sadece bu çocukları seçmek için değil, mümkün olduğunca fazla çocuğa ulaşmak, hepsine dokunabilmekti. 'Bu olmaz, bu gelemez' demeden, hepsi hakkında notlar aldık ve yaklaşık 70-80 çocukla ayda bir, 25 kişilik gruplarla kamp yaparak devam ediyoruz. Sadece Akdeniz Konfederasyonu Kupası'na değil, federasyonumuzun da projesi doğrultusunda büyük şampiyonalara, olimpiyatlara hazırlanmak için uzun soluklu bir sürece başladık."

Başantrenör Şahin, kampta çok kapsamlı antrenmanlar yaparak çocukları geliştirmeye çalıştıklarını belirterek, "2 Nisan'da Gürcistan Milli Takımı buraya gelecek ve önemli maçlar yapacağız. Ardından 17 Nisan'da Romanya'da özel turnuvaya katılacağız. 23 Nisan'da da Tunus'ta Akdeniz Konfederasyonu Kupası'na katılacağız. Bu sistemin doğru olduğuna, önde gelen ülkeler gibi başarılı olacağımıza inanıyorum." ifadelerini kullandı.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.