Hentbolda Kadınlar Süper Lig'e yükselen Adasokağı için kutlama yapıldı - Haber 1Haber 1

Hentbolda Kadınlar Süper Lig'e yükselen Adasokağı için kutlama yapıldı

Hentbolda Kadınlar Süper Lig'e yükselen Adasokağı için kutlama yapıldı
Son Güncelleme :

11 Nisan 2022 - 19:50

80 okunma

ADANA (AA) – Hentbolda Kadınlar Süper Lig'e yükselen Beta Transformatör Adasokağı için Adana'da kutlama gerçekleştirildi.

Hentbolda Kadınlar 1. Lig Final Grubu maçları sonunda gelecek sezon Süper Lig'de mücadele edecek 3 takım arasına giren Beta Transformatör Adasokağı'nın oyuncuları için kentteki bir restoranda kutlama yapıldı.

Burada konuşan kulüp başkanı Alper Tunga Kalsın, şunları söyledi:

"Süper Lig'e yükseldik. Aslında sadece sezonun hazırlığı neticesinde elde edilmiş bir başarı olarak görülebilir ama herkes biliyor ki bu, 8 yıllık bir hedef. Bu hedef 8 yıl önce konulmuş. İlk küçük takımımız 2014 yılında çalışmalara başladığında makro düzeyde hedefimiz 2022 yılında Uluslararası Okul Sporları Federasyonunun dünya şampiyonasına gitmek ve aynı yıl Süper Lig'de oynamaya hak kazanmaktı. Çok şükür ki nasip oldu, emekler zayi olmadı. Başantrenörümüz Nesimi Dağdoğan'ı, sporcularımızı ve bütün destekçilerimizi kutluyorum."​​​​​​​

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.