"Kavasoğlu ve Şamdancıbaşı İbrahim Yağlı Güreşleri" başladı - Haber 1Haber 1

“Kavasoğlu ve Şamdancıbaşı İbrahim Yağlı Güreşleri” başladı

– Başpehlivanlık güreşlerinde 660. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nin başpehlivanı Ali Gürbüz ile başpehlivanlardan Orhan Okulu, Mehmet Yeşil Yeşil ve İsmail Balaban ile 33 başpehlivan mücadele edecek

“Kavasoğlu ve Şamdancıbaşı İbrahim Yağlı Güreşleri” başladı
Son Güncelleme :

04 Mayıs 2022 - 16:10

199 okunma

KIRKLARELİ (AA) – Kırklareli'nde düzenlenen "Kavasoğlu ve Şamdancıbaşı İbrahim Yağlı Güreşleri" Minik-1 boydaki müsabakalarla başladı.

Babaeski ilçesine bağlı Büyükmandıra Belediyesince spor tesislerinde gerçekleştirilen organizasyonda, 450 güreşçi mücadele edecek. Müsabakalar 13 ayrı boyda gerçekleştirilecek.

Başpehlivanlık güreşlerinde 660. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin başpehlivanı Ali Gürbüz ile başpehlivanlardan Orhan Okulu, Mehmet Yeşil Yeşil ve İsmail Balaban ile 33 başpehlivan mücadele edecek.

Belediye Başkanı Ersan Çölgeçen, güreşler öncesinde yaptığı konuşmada, Büyükmandıra'nın pehlivanlar diyarı olduğunu söyledi.

Kavasoğlu ve Şamdancıbaşı İbrahim Yağlı Güreşleri'nin 97 yıldır düzenlendiğini vurgulayan Çölgeçen, güreşlerin renkli görüntülere sahne olduğunu kaydetti.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.