Kaykayda Berke Dikişçioğlu kariyerinin ilk Türkiye şampiyonluğunu kazandı - Haber 1Haber 1

Kaykayda Berke Dikişçioğlu kariyerinin ilk Türkiye şampiyonluğunu kazandı

Kaykayda Berke Dikişçioğlu kariyerinin ilk Türkiye şampiyonluğunu kazandı
Son Güncelleme :

31 Ekim 2021 - 15:55

438 okunma

ANKARA (AA) – Kaykay sporcusu Berke Dikişçioğlu, Türkiye Kaykay Federasyonunun organize ettiği Türkiye Şampiyonası Sokak Disiplini'nde şampiyon oldu.

Eyüpsultan'daki Osmanlı Parkı'nda düzenlenen şampiyonada, Red Bull sporcusu Berke Dikişçioğlu, kariyerinin ilk Türkiye şampiyonluğunu elde etti.

Küçük yaşlardan itibaren kaykay yapan Berke Dikişçioğlu, her zaman hedefleri doğrultusunda çalıştığını belirterek, "İlk hedefim Türkiye Şampiyonu olmaktı. Bu şampiyonalarda hem kendimi geliştirmek hem de şampiyonluklar elde ederek asıl hedefime doğru ilerlemek istiyorum. Ne mutlu bana ki Türkiye Şampiyonu olmayı başardım. Artık dünya şampiyonu olma hedefime doğru bir adım daha attım. Her zaman benim yanımda olan ailem ve ekibimle bunu başaracağıma inanıyorum. Bu birinciliği her zaman benim yanımda olanlara hediye ediyorum." açıklamasında bulundu.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.