Kürek Federasyonu Başkanı Ertürk, Edirne'nin kürek sporunun merkezi olacağını belirtti - Haber 1Haber 1

Kürek Federasyonu Başkanı Ertürk, Edirne'nin kürek sporunun merkezi olacağını belirtti

Kürek Federasyonu Başkanı Ertürk, Edirne'nin kürek sporunun merkezi olacağını belirtti
Son Güncelleme :

12 Ocak 2023 - 18:45

60 okunma

EDİRNE (AA) – Türkiye Kürek Federasyonu Başkanı Erhan Ertürk, Edirne'nin Avrupa'nın kürek merkezi olması için ellerinden gelen desteği sağlayacaklarını belirtti.

TED Edirne Kolejinden yapılan açıklamaya göre Ertürk ve Belçika'da düzenlenen 23 Yaş Altı Avrupa Kürek Şampiyonası'nda altın madalya kazanan milli sporcu Elis Özbay okulun konferans salonunda öğrencilerle buluştu.

Ertürk burada yaptığı konuşmada öğrencilere kürek sporu ile ilgili bilgi verdi, onları kürek sporu yapmaya çağırdı.

Edirne'yi Türkiye'nin kürek merkezi yapmayı düşünürken hayalin daha da büyüdüğünü söyleyen Ertürk, 2024'de Avrupa Kürek Şampiyonası'na ev sahipliği yapacak kentin sadece Türkiye'nin değil Avrupa'nın da kürek merkezi haline getireceklerini kaydetti.

TED Edirne Koleji Kurucusu ve TED Edirne Koleji Kürek Kulübü Başkanı Nesim İba da kürek sporunun kalbinin Edirne'de atacağını ve uluslararası düzeyde bir parkurun kürek sporuna kazandırılacağını vurguladı.

Elis Özbay'da öğrencilere tecrübelerini aktardı.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.