Kürekte Sahil Sürat Türkiye Kupası'nın çeyrek final yarışları başladı - Haber 1Haber 1

Kürekte Sahil Sürat Türkiye Kupası'nın çeyrek final yarışları başladı

Kürekte Sahil Sürat Türkiye Kupası'nın çeyrek final yarışları başladı
Son Güncelleme :

02 Ağustos 2025 - 10:00

3 okunma

ÇANAKKALE (AA) – Türkiye Kürek Federasyonu tarafından Çanakkale'de düzenlenen Sahil Sürat (Beach Sprint) Türkiye Kupası'nın çeyrek final yarışları başladı.

Yeni Kordon Sahili'ndeki yarışa, Türkiye genelinden 20 kulüpten yaklaşık 250 sporcu katılıyor.

Kadın, erkek ve karma takımlar, 19 yaş altı ve büyükler yaş kategorilerinde, tek çifte ve iki çifte sınıflarında düzenlenen yarışlar, sporcuların sahilden koşup, teknelerine binerek 500 metrelik parkurda kürek çekerek, yeniden sahile dönüp bitiş çizgisini geçmesiyle tamamlanacak.

Organizasyonun yarı final ve final müsabakaları ile ödül töreni yarın yapılacak.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.