Masa tenisinde Fransa ve Belçika'daki organizasyonlarda millilerden 6 madalya - Haber 1Haber 1

Masa tenisinde Fransa ve Belçika'daki organizasyonlarda millilerden 6 madalya

Masa tenisinde Fransa ve Belçika'daki organizasyonlarda millilerden 6 madalya
Son Güncelleme :

21 Şubat 2022 - 12:20

104 okunma

ANKARA (AA) – Masa tenisinde 11 yaş altı milli sporcular, Uluslararası Masa Tenisi Federasyonunun faaliyet programında yer alan, Fransa ve Belçika'da yapılan organizasyonlarda 2'si altın 6 madalya kazandı.

Türkiye Masa Tenisi Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Belçika'da düzenlenen puanlı WTT Youth Contender Yarışması'nda ay-yıldızlı sporculardan Görkem Öcal altın, Buse Koçak gümüş, Elvin Kale ise bronz madalya elde etti.

Fransa'nın Metz kentinde yapılan puanlı WTT Youth Contender Yarışması'nda da Görkem Öcal altın, Buse Koçak gümüş, Kuzey Gündoğdu ise bronz madalya kazandı.

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Oktay Çimen, elde edilen madalyalardan dolayı sporculara ve antrenörlerine teşekkür ederek, "Bizlere bu heyecanı yaşatan, Türk masa tenisini onurlu ve gururlu bir şekilde temsil ederek tarihi bir ilki gerçekleştiren, Avrupa'da yeni bir tarih yazan, madalyalarla taçlandıran sporcularımızı ve antrenörlerimizi yürekten kutluyorum. Bu daha başlangıç, yeni başlıyoruz." açıklamasında bulundu.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.