Milli atlet İsmail Nezir, Avrupa 23 Yaş Altı Atletizm Şampiyonası'nda ikinci oldu - Haber 1Haber 1

Milli atlet İsmail Nezir, Avrupa 23 Yaş Altı Atletizm Şampiyonası'nda ikinci oldu

Milli atlet İsmail Nezir, Avrupa 23 Yaş Altı Atletizm Şampiyonası'nda ikinci oldu
Son Güncelleme :

19 Temmuz 2025 - 22:45

1 okunma

ANKARA (AA) – Milli atlet İsmail Nezir, Norveç'te düzenlenen Avrupa 23 Yaş Altı Atletizm Şampiyonası'nda gümüş madalya kazandı.

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi'nin açıklamasına göre Norveç'in Bergen şehrindeki Avrupa 23 Yaş Altı Atletizm Şampiyonası'nda ay-yıldızlı atlet İsmail Nezir, erkekler 400 metre engelli kategorisinde ikinci oldu.

Organizasyonda 400 metre engelli finalinde kariyerinin en iyi derecesi 48.33 ile Avrupa ikinciliğine uzanan İsmail Nezir, Dünya Atletizm Şampiyonası barajını da geçmeyi başardı.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.