Milli güreşçiler, Zagreb Açık Turnuvası'nda mücadele edecek - Haber 1Haber 1

Milli güreşçiler, Zagreb Açık Turnuvası'nda mücadele edecek

Milli güreşçiler, Zagreb Açık Turnuvası'nda mücadele edecek
Son Güncelleme :

31 Ocak 2023 - 12:30

132 okunma

ANKARA (AA) – Zagreb Açık Güreş Turnuvası'na katılacak Serbest Milli Takımı, Hırvatistan'a gitti.

Türkiye Güreş Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, yarın başlayacak turnuvada ilk olarak Serbest Milli Takım sporcuları mindere çıkacak.

Dünya sıralamasına puan veren turnuvada, serbest stilde Türkiye'yi 61 kiloda Emrah Ormanoğlu, 74 kiloda Fazlı Eryılmaz, 79 kiloda Ramazan Sarı ve 97 kiloda İbrahim Çiftçi temsil edecek.

Zagreb Açık Turnuvası'nda serbest stilde müsabakalar, 2 Şubat'ta sona erecek. 3-5 Şubat'ta yapılacak grekoromen stil müsabakalarında da 5 milli güreşçi mücadele edecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Serbest Güreş Milli Takımı Teknik Direktörü Metin Topaktaş, "2023 için uluslararası turnuvalarda boy göstermeye başlıyoruz. Zagreb'in ardından bir sıralama seri turnuvası ve martta İstanbul'da düzenlenecek Yaşar Doğu, Vehbi Emre ve Hamit Kaplan Turnuvası'na katılacağız. Bu organizasyonlarda da başarıyla mücadele edip, Avrupa Şampiyonası'na iyi hazırlanmayı hedefliyoruz." ifadelerini kullandı.

2023 Avrupa Güreş Şampiyonası'na 17-23 Nisan tarihlerinde Hırvatistan'ın başkenti Zagreb ev sahipliği yapacak.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.