Milli judocular, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutladı - Haber 1Haber 1

Milli judocular, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutladı

Milli judocular, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutladı
Son Güncelleme :

19 Mayıs 2022 - 14:56

76 okunma

ANKARA (AA) – Erzurum'da kamp yapan milli kadın ve erkek milli judocular, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutladı.

Türkiye Judo Federasyonundan yapılan açıklamada, "Erzurum'da yükseklik kampında bulunan olimpik kadın ve erkek milli takım, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutladı. Kampta yer alan judocular, kurucu lider Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının emanet ettiği ülkemizi sporda en iyi derecelerle temsil etmek için çalışacaklarını ifade ettiler." denildi.

Yükseklik kamp çalışmalarını sürdüren milli sporcular, Cezayir'in ev sahipliğinde yapılacak Akdeniz Oyunları'nda 29 Haziran-1 Temmuz tarihleri arasındaki judo müsabakalarına hazırlanıyor.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.