Milli judocular testlerden geçti - Haber 1Haber 1

Milli judocular testlerden geçti

Milli judocular testlerden geçti
Son Güncelleme :

12 Mayıs 2022 - 21:05

51 okunma

ANKARA (AA) – Kadın ve erkek olimpik milli judocular, yükseklik kampı öncesi sportif performans ve vücut kitle ölçüm testlerinden geçti.

Türkiye Judo Federasyonundan yapılan açıklamaya göre milli sporcular, bir dizi test için Eryaman'daki Türkiye Olimpik Hazırlık Merkezi'nde (TOHM) kampa girdi.

Judokalar, yükseklik kampı ve 3-5 Haziran tarihlerinde Gürcistan'ın başkenti Tiflis'te yapılacak grand slam müsabakaları öncesi sportif performans ve vücut kitle ölçüm testinden geçti.

Diyet, kan ölçümü, boy-kilo, vücut kitle yağ oranı, EKG, efor, izokinetik kuvvet (cybex) ve dayanıklılık testlerine giren judocular, çıkan değerlendirme sonuçlarına göre antrenman ve çalışma programlarıyla hazırlıklarını yapacak.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.