Milli voleybolcu Cafer Kirkit, CEV Avrupa Altın Ligi hazırlıklarını değerlendirdi: - Haber 1Haber 1

Milli voleybolcu Cafer Kirkit, CEV Avrupa Altın Ligi hazırlıklarını değerlendirdi:

– “Benim ilk A Milli Takım kampım. Burada olmaktan dolayı çok mutlu ve gururluyum”

Milli voleybolcu Cafer Kirkit, CEV Avrupa Altın Ligi hazırlıklarını değerlendirdi:
Son Güncelleme :

22 Mayıs 2023 - 23:10

298 okunma

ANKARA (AA) – A Milli Erkek Voleybol Takımı'nın CEV Avrupa Altın Ligi için gerçekleştirdiği kampa katılan 22 yaşındaki smaçör Cafer Kirkit, "Benim ilk A Milli Takım kampım. Burada olmaktan dolayı çok mutlu ve gururluyum." ifadesini kullandı.

Türkiye Voleybol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, CEV Avrupa Altın Ligi'nin hazırlıklarını sürdüren milli takımın oyuncularından Cafer Kirkit, kamp sürecini değerlendirdi.

Kampın verimli ve güzel geçtiğini vurgulayan genç smaçör, takımdaki herkesin özveriyle çalıştığını aktardı.

Yoğun bir şekilde antrenmanlara devam ettiklerini kaydeden Cafer Kirkit, "Geçtiğimiz hafta İran'la iki hazırlık maçı oynadık. Birbirimize uyum sağlamamız açısından önemliydi. Bugün itibarıyla Efe Bayram'ın da aramıza katılmasıyla tam takım olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Benim ilk A Milli Takım kampım. Burada olmaktan dolayı çok mutlu ve gururluyum." değerlendirmesini yaptı.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.