MTB Sakarya Night Cup yarışları düzenlendi - Haber 1Haber 1

MTB Sakarya Night Cup yarışları düzenlendi

– Erkeklerde Almanya’dan Silas Graf, kadınlarda Kazak sporcu Tatyana Geneleva ilk sırayı aldı

MTB Sakarya Night Cup yarışları düzenlendi
Son Güncelleme :

17 Ağustos 2022 - 23:30

49 okunma

SAKARYA (AA) – Cumhurbaşkanlığı himayelerinde Sakarya Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde düzenlenen "Bisiklet Fest" kapsamında 10 ülkeden 31 sporcunun katılımıyla gece yarışları gerçekleştirildi.

Avrupa'nın en büyük bisiklet tesislerinden biri olan Ayçiçeği Bisiklet Vadisi'ndeki MTB Sakarya Night Cup yarışında, 4,5 kilometrelik parkurda elit erkekler 7, elit kadınlar 6 tur mücadele etti.

Yaklaşık 1,5 saat süren zorlu mücadelede erkekler kategorisinde 23 yarışmacı arasından Alman Silas Graf şampiyonluğu elde etti. Onu İsviçreli bisikletçi Ursin Spescha ve yine Almanya'dan Murkus Eydt takip etti.

Kadınlarda ise 8 sporcudan bitiş çizgisini ilk geçen Kazak sporcu Tatyana Geneleva oldu. İkinciliği Yunan bisikletçi Eleftheria Giachou ve üçüncülüğü yine aynı ülkeden Alexandra Adam kazandı.

Yarış sonunda dereceye giren sporculara madalyaları takdim edildi.

Festival kapsamında, 21 Ağustos'ta UCI Eliminator Dünya Kupası, 25-28 Ağustos'ta ise Tour of Sakarya yarışları düzenlenecek.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.