Muğla'da yaz yürüyüş liderliği eğitimi veriliyor - Haber 1Haber 1

Muğla'da yaz yürüyüş liderliği eğitimi veriliyor

Muğla'da yaz yürüyüş liderliği eğitimi veriliyor
Son Güncelleme :

23 Aralık 2022 - 19:05

60 okunma

MUĞLA (AA) – Muğla'nın Datça ilçesinde yaz yürüyüş liderliği eğitimi veriliyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Dağcılık Federasyonu Başkanlığınca, Datça Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünde düzenlenen eğitime, 17 sporcu katıldı.

Türkiye Dağcılık Federasyonu Eğitmeni Müslüm Öndeş tarafından verilen teorik ve uygulama derslerden oluşan eğitim programının sonunda, başarılı sporculara Türkiye Dağcılık Federasyonu Başkanlığı tarafından belgeleri verilecek.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mutlu Uzun da Datça'nın özellikle kaya tırmanışı alanında uluslararası ölçekte tırmanış parkurlarına sahip olduğunu söyledi.

Uzun, kaya tırmanışı ve dağcılık branşında sporcu ile kulüp sayısının arttırılması ve 2024 Paris Olimpiyatları programına dahil edilen dağcılık branşının okullarda yaygınlaştırılmasını hedeflediklerini dile getirdi.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.