Mustafa Denizli, Karagümrük yenilgisini hakeme bağladı - Haber 1Haber 1

Mustafa Denizli, Karagümrük yenilgisini hakeme bağladı

Mustafa Denizli, Karagümrük yenilgisini hakeme bağladı
Son Güncelleme :

17 Ekim 2021 - 19:18

109 okunma

Süper Lig’de VavaCars Fatih Karagümrük’e 1-0 mağlup olan Altay’ın teknik direktörü Mustafa Denizli, “Oyunun geneline baktığımızda maçı kazanabilecek pozisyonları fazlasıyla ürettik.” dedi.

İZMİR (AA) – Denizli, maçtan sonra yaptığı değerlendirmede, her sonucun çıkabileceği bir 90 dakikanın geride kaldığını söyledi.

Rakiplerinin ligin iyi ekiplerinden biri olduğunu ifade eden Denizli, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Oyunun geneline baktığımızda maçı kazanabilecek pozisyonları fazlasıyla ürettik. Belki maçta atabilecek en fazla şutu kaleye atmayı denedik, bunlarda fazla isabet sağlayamadık. Final paslarında keza öyle. Telafi edilmesi mümkün olan 3 puan kaybettik. Kazanmak bütün hedefimizdi. Ligde ciddi bir kopmaya neden olacak bir puana ulaşacaktık ama olmadı.”

Denizli, takım olarak her zaman düşüncelerinin kendilerini geliştirmek ve takımı üst sıralarda tutmak olduğunu ancak bunu bugün gerçekleştiremediklerini belirterek, şunları kaydetti:

“Hakemin de yorumları bunun üzerinde çok etkili oldu. Hakem tarafından ihraç edilmedim, bugün ihraç edilsem normal karşılanırdı. Aynı pozisyonları farklı yorumlayan bir hakem ben son yıllarda belki de teknik direktörlük hayatımda görmedim. Bunu sadece kendi takımım için söylemiyorum. Bu kadar kötü yorumu olan bir hakemle bugün bizim adımıza kazanmak zordu.”

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.