Oturarak Voleybol 1. Ligi 2. etap müsabakaları Karabük'te devam ediyor - Haber 1Haber 1

Oturarak Voleybol 1. Ligi 2. etap müsabakaları Karabük'te devam ediyor

Oturarak Voleybol 1. Ligi 2. etap müsabakaları Karabük'te devam ediyor
Son Güncelleme :

14 Mayıs 2022 - 18:40

65 okunma

KARABÜK (AA) – Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu tarafından Karabük'te düzenlenen Oturarak Voleybol 1. Ligi 2. etap müsabakaları sürüyor.

Yeni Mahalle Spor Salonu'nda yapılan maçlara, Ankara, Batman, Diyarbakır, Gaziantep, Kahramanmaraş, Karabük, Karaman, Konya, Mardin ve Mersin illerinden 10 takım katıldı.

Müsabakaların ikinci günü yapılan 8 maçla tamamlandı.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Muaz Ergezen, AA muhabirine, Karabük'ün tüm branşlara hayırlı ve uğurlu geldiğine inandıklarını söyledi.

Ergezen, "10 takımdan yaklaşık 100 sporcumuz ile Karabük'e misafirliğe geldik. Devletimizin tüm imkanları sahada. Sporcularımız tüm enerjilerini sahaya yansıtmakta. Bunun da sonuçlarını almaktayız." dedi.

Bu arada Karabük Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik Spor Kulübü ile Diyarbakır Ortopedik Engelliler maçının ardından Karabük ekibinin oyuncusu Murat Haliloğlu, kız arkadaşı Kader Dağ'a her iki takımın oyuncularının ellerinde tuttuğu "Benimle evlenir misin" yazılı pankartlarla evlenme teklifi etti.

Başkan Ergezen de Haliloğlu ve Dağ'ı tebrik etti.

Maçlar, yarın sona erecek.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.