Özel sporcu Mihriban Korkmaz, Dubai'de altın madalya kazandı - Haber 1Haber 1

Özel sporcu Mihriban Korkmaz, Dubai'de altın madalya kazandı

Özel sporcu Mihriban Korkmaz, Dubai'de altın madalya kazandı
Son Güncelleme :

23 Mart 2022 - 17:35

76 okunma

ANKARA (AA) – Milli sporcu Mihriban Korkmaz, Dubai'de düzenlenen Uluslararası Para Atletizm Grand Prix'sinde altın madalya kazandı.

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonundan yapılan açıklamaya göre gülle atma dalında mücadele eden Mihriban, 13,24 metrelik derecesiyle altın madalya elde etti. Aynı kategoride yarışan Eda Yıldırım ise 12,45 ile ikinci oldu.

Turnuvanın ilk gününde uzun atlamada Fatma Damla Altın, Türkiye'ye altın madalya, Edanur Akın ise bronz madalya kazandırmıştı.

Organizasyonu yerinde takip eden Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanı Birol Aydın, 2024 Paris Paralimpik Oyunları'na iyi bir şekilde hazırlandıklarını belirterek, şu ifadeleri kullandı:

"Dubai'de IPC onaylı bu yarışta 2 altın, 1 gümüş ve 1 bronz madalya kazandık. Ayrıca Mihriban Korkmaz gülle atma stilinde 13,24 metre atarak Türkiye rekoru kırdı. Özel sporcularımızı ve teknik heyetimizi tebrik ediyorum. Sporcularımıza güvenimiz sonsuz. Birbirine kenetlenmiş ve birbirinin başarısı ile tek yürek olmuş bir milli takım kadrosu var. Madalyaların ve rekor derecelerin devamı gelecektir."

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.