Pendikspor-Bodrumspor maçından notlar - Haber 1Haber 1

Pendikspor-Bodrumspor maçından notlar

– Süper Lig’e yükselecek son takımın belli olacağı play-off finalinde her iki takım taraftarları takımlarını yalnız bırakmadı

Pendikspor-Bodrumspor maçından notlar
Son Güncelleme :

08 Haziran 2023 - 20:22

217 okunma

MANİSA (AA) – Spor Toto 1. Lig'den Süper Lig'e yükselecek üçüncü ve son takımın belli olacağı play-off finalinde Pendikspor ve Bodrumspor taraftarları takımlarını yalnız bırakmadı.

Spor Toto Akhisar Stadı'ndaki karşılaşma için İstanbul ve Muğla'dan Manisa'nın Akhisar ilçesine gelen iki takım taraftarları müsabakadan önce tezahüratlarla takımlarına destek verdi.

Bu sezon değişen statüyle ligi üçüncü sırada bitirdiği için doğrudan play-off finaline yükselen Pendikspor, ligdeki son maçını 21 Mayıs Pazar günü yine Manisa'da Manisa FK ile oynamıştı.

Play-off ilk turunda Göztepe, ikinci turunda ise Eyüpspor'u saf dışı bırakan Bodrumspor'da ısınma sırasında sakatlanan Üzeyir Ergün, ilk 11'den çıkarıldı. Üzeyir Ergün'ün yerine Omar Imeri forma giydi.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.