Red Bull Neymar Jr's Five Adana elemeleri yapıldı - Haber 1Haber 1

Red Bull Neymar Jr's Five Adana elemeleri yapıldı

Red Bull Neymar Jr's Five Adana elemeleri yapıldı
Son Güncelleme :

14 Mart 2022 - 12:51

56 okunma

ADANA (AA) – Dünyaca ünlü Brezilyalı futbolcu Neymar Jr'ın ismiyle düzenlenen "sokak futbolu" organizasyonu Red Bull Neymar Jr's Five'ta ilk finalistler, Adana'da düzenlenen organizasyonda belli oldu.

Dünyanın dört bir yanında düzenlenen turnuvanın Türkiye ayağındaki ilk eleme Adana'da yapıldı.

Çekişmeli 16 takımın karşılaşmalarına sahne olan elemenin ardından Pura Vida ve Kuvayi Milliyespor takımları finalde mücadele etmeye hak kazandı.

Katar'da düzenlenecek olan Dünya Finali'ne gitmek isteyen takımlar, Adana'dan sonra 19 Mart'ta Erzurum'da ve 26 Mart'ta Trabzon'da rakiplerini yenmeye çalışacak.

Trabzon'da 27 Mart'ta gerçekleştirilecek Türkiye Finali'nde şampiyon olan takım, Katar'da düzenlenecek Dünya Finalleri'ne giderek Türkiye'yi temsil etme ve dünya şampiyonu Neymar Jr Enstitisü'ne karşı oynama fırsatını yakalayacak.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.