Sakaryaspor, Deni Milosevic'i renklerine bağladı - Haber 1Haber 1

Sakaryaspor, Deni Milosevic'i renklerine bağladı

Sakaryaspor, Deni Milosevic'i renklerine bağladı
Son Güncelleme :

07 Eylül 2022 - 17:00

53 okunma

SAKARYA (AA) – Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Sakaryaspor, Fraport TAV Antalyaspor'dan orta saha oyuncusu Deni Milosevic'i transfer etti.

Kulüpte düzenlenen imza töreninde konuşan Sakaryaspor Kulübü Başkanvekili Serkan Kocasakal, transferin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Türk futbolunun yakından tanıdığı oyuncuyu camiaya kazandırdıkları için mutlu olduklarını belirten Kocasakal, "İnşallah büyük başarılara imza atacağına inanıyoruz. Hep birlikte destekçisi olacağız." dedi.

Transferden mutluluk duyan Milosevic de geçen sezonun kendisi için çok iyi geçmediğini anlatarak, şunları söyledi:

''Büyük başarılar imza atmaya, çok büyük işler yapmak için geldim. Umarım her şey istediğimiz gibi gidecektir. Çok büyük kulüp ve büyük hedefleri olduğu için burayı seçtim. Taraftarlar inanılmaz, onlara ihtiyacımız olacak. İyi oynamadığımız zaman bile arkamızda desteklerini görüyor olmamız lazım. Bu, bizim için çok önemli."

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.