Samet Aybaba itiraf etti: Bomboş savunma yaptık - Haber 1Haber 1

Samet Aybaba itiraf etti: Bomboş savunma yaptık

Samet Aybaba itiraf etti: Bomboş savunma yaptık
Son Güncelleme :

24 Kasım 2020 - 2:26

73 okunma

Kayserispor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Galatasaray maçının ardından açıklamalarda bulundu. Deneyimli teknik adam, “Kalecimizin müthiş başarısı ve şansımız ile puanı aldık” dedi.

Öz eleştiri yapan Samet Aybaba, “Oyuncularımı kutluyorum. Böyle bir maçtan puanla ayrılmak bizi daha da ileriye götürecektir. Oyun başlangıcı çok kötü. İlk devre çok kötü. Merkezden, kenardan savunma tedbirlerini çalıştık. Bomboş bir savunma yaptık. Kalecimizin müthiş başarısı, şansımız ile 0-0.” diye konuştu.

Gösterdiği başarılı performans sonrası sakatlanıp oyundan çıkan Rumen kaleciyle ilgili olarak da bilgi veren Aybaba, “Lung’un adalesinde yırtık var. Yasir’in kemiğinde kırık var. Talihsizlik tabii ki.” dedi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Aybaba, maça istedikleri gibi başlayamadıklarını dile getirerek, şunları kaydetti:

“Çok kötü bir ilk yarı. İlk yarıda rakibimize çok sayıda net gol pozisyonu verdik. Biz bir pozisyona girebildik. Penaltı golünden sonra savunma anlamında tamamen düşündüğümüz şeyler olmaya başladı. 10 kişiyle çok iyi savunma yaptık. Özellikle kaleci Lung ilk yarı çok iyi kurtarışlar yaptı. Burada aldığımız puan oyuncularımızı bir adım öne itecektir. Çok eksiğimiz var. Çok çalışmamız, bazı şeyleri değiştirmemiz lazım. Puan için oyuncularımı kutluyorum. Özellikle 10 kişi kaldıkları bölümdeki mücadelelerinden dolayı. Daha çok çalışacağız ve kazanan takım haline geleceğiz.”

Samet Aybaba, maçta kırmızı kart gören futbolcuları Muğdat Çelik ile ilgili soru üzerine, “Sonuçta oyunun içinde futbolcu bunları yapabiliyor. Muğdat da bizim bir sürü şey beklediğimiz bir oyuncu. Hataları olabilir, onları düzeltmek için çalışacağız. O bizim oyuncumuz. Biz oyuncuyu kaybetmek için değil, kazanmak için her şeyi yapanlardanız.” ifadelerini kullandı.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.