Şampiyonlar Ligi finali için özel kurulan "Adidas Champions Island" Haliç'te açıldı - Haber 1Haber 1

Şampiyonlar Ligi finali için özel kurulan “Adidas Champions Island” Haliç'te açıldı

Şampiyonlar Ligi finali için özel kurulan “Adidas Champions Island” Haliç'te açıldı
Son Güncelleme :

08 Haziran 2023 - 23:50

450 okunma

İSTANBUL (AA) – Adidas, UEFA Şampiyonlar Ligi finaline özel olarak Haliç'te kurduğu "Adidas Champions Island"ın açılışını Roberto Carlos, Mario Jardel ve Michy Batshuayi’nin katılımıyla gerçekleştirdi.

Ünlü futbolcular, açılış konuşmasında UEFA Şampiyonlar Ligi’nde unutamadıkları anlardan, en heyecanlı final maçından, en sevdikleri Türk yemeklerinden ve İstanbul’un büyülü atmosferinden bahsettiler. Kısa bir sohbet sonrasında yıldız oyuncular, ayak tenisi maçı ile davetlilere unutulmaz anlar yaşattı.

Adidas Champions Island, 9-10 Haziran’da futbolseverleri ağırlamaya devam edecek. Ziyaretçiler, Haliç'te ve muhteşem bir manzaranın eşliğinde, oyunları deneyecek ve sürdürülebilir atölyelere katılma şansı yakalayabilecek.

Final maçında Adidas’ın özel olarak tasarladığı "UCL Pro Ball İstanbul" sahada olacak.

Adidas Champions Island’da sanal penaltı, langırt ve masa futbolu gibi aktiviteler yer alıyor. Adidas ayrıca etkinlik alanında bir sanatçı eşliğinde anahtarlık, bileklik ve çanta askısı gibi sürdürülebilir ürünler de tasarlayacak.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.