Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sesi Görenler Futbol Milli Takımı'nda hedef Avrupa şampiyonluğu

ANKARA (AA) – Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu (GESF) Başkanı

ANKARA (AA) – Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu (GESF) Başkanı Ayhan Yıldırım, Sesi Görenler Futbol Milli Takımı'nın İtalya'da düzenlenen Avrupa Şampiyonası'nı ilk sırada bitireceğine inandığını söyledi.

Ayhan Yıldırım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "İtalya'nın Pescara kentinde düzenlenen IBSA (Görme Engelliler) Avrupa Futbol Şampiyonası'ndaki ilk maçımızda Çekya'yı 9-0 yendik. A Grubu'ndaki ilk maçımızı kazandık. İyi bir başlangıç yaptık. Yarın Fransa, 13 Haziran'da Yunanistan, 14 Haziran'da da ev sahibi İtalya ile karşılaşacağız. Tüm maçları kazanıp, Avrupa'dan ülkemize şampiyon olarak dönmek istiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Ayhan Yıldırım, 17 Haziran tarihine kadar sürecek olan organizasyonda şampiyon olmaları durumunda, 2024 Paris Paralimpik Oyunları'na gitmeye de hak kazanacaklarını sözlerine ekledi.