Sivasspor, Galatasaray maçının hazırlıklarını tamamladı - Haber 1Haber 1

Sivasspor, Galatasaray maçının hazırlıklarını tamamladı

Sivasspor, Galatasaray maçının hazırlıklarını tamamladı
Son Güncelleme :

12 Aralık 2021 - 16:15

68 okunma

SİVAS (AA) – Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında yarın Galatasaray'ı konuk edecek Demir Grup Sivasspor, hazırlıklarını tamamladı.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde tesislerde basına kapalı gerçekleştirilen antrenman, 1 saat sürdü.

Isınma ve açma germe hareketleriyle başlayan idman, top kapma, pas ve pres çalışmasıyla devam etti. Futbolcular, son bölümde ise taktik ağırlıklı çalışmalar yaptı.

Antrenmanı, kulüp başkan vekili Erdal Sarılar, başkan yardımcısı Mehmet Oflaz ile asbaşkanlar Faruk Taşseten ve Mehmet Ali Topal da takip etti.

Demir Grup Sivasspor ile Galatasaray, yarın saat 18.00'de Bahçeşehir Koleji Sivas 4 Eylül Stadı'nda karşılaşacak. Mücadelede hakem Ümit Öztürk görev yapacak.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.