Sivasspor-Kayserispor maçının ardından - Haber 1Haber 1

Sivasspor-Kayserispor maçının ardından

Sivasspor-Kayserispor maçının ardından
Son Güncelleme :

06 Haziran 2023 - 20:15

175 okunma

SİVAS (AA) – Spor Toto Süper Lig'in 38. haftasında sahasında Yukatel Kayserispor ile 1-1 berabere kalan Demir Grup Sivasspor'da kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz, her iki takım için güzel bir karşılaşma olduğunu belirtti.

Otyakmaz, karşılaşmanın ardından stadyum çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada, Kayserispor ile uzun yıllara dayanan bir dostluklarının olduğunu söyledi.

Her iki takımın birbirini hiç incitmediğini aktaran Otyakmaz, "Bugünde güzel bir karşılaşma oldu. Ligin son haftası olmasına rağmen iki takım da gençlere fırsat vermekle birlikte maçı kazanmak için de gerekli mücadeleyi gösterdi."dedi.

Otyakmaz, bu sezon için tüm takımlara "geçmiş olsun" dileklerini ileterek, şunları kaydetti:

"Bu sezon gerçekten inişli çıkışlı bir sezon oldu. Bu bizim için de Türk futbolu için de öyleydi. Dünya kupası ve sonrasında maalesef deprem. Zaten bay geçtiğimiz haftalar vardı, iki depremzede takımımızın vesilesiyle lige ara verildi. Depremde de 1 ay ara verildi, dolayısıyla inişli çıkışlı bir sezon oldu. Hepimiz için zor sezondu, hepimize geçmiş olsun. Kayserispor ile bundan sonra da dostluğumuz artarak devam edecek."

Otyakmaz, Sivasspor'un genel kurula gideceğiyle ilgili bir soru üzerine ise geniş açıklamayı önümüzdeki günlerde yapacaklarını ifade etti.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.