TBESF, Psikolojik Sağlamlık Geliştirme Programı İş Birliği Protokolü imzaladı - Haber 1Haber 1

TBESF, Psikolojik Sağlamlık Geliştirme Programı İş Birliği Protokolü imzaladı

TBESF, Psikolojik Sağlamlık Geliştirme Programı İş Birliği Protokolü imzaladı
Son Güncelleme :

27 Şubat 2023 - 16:10

67 okunma

ANKAR (AA) – Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu (TBESF) ve Düş'ün Psikoloji arasında "Psikolojik Sağlamlık Geliştirme Programı İş Birliği Protokolü" imzalandı.

Federasyonda yapılan açıklamaya göre, iş birliği imza törenine TBESF Başkanı Muaz Ergezen, Genel Sekreter Mehmet Berk İnan ve Düş'ün Psikoloji kurucusu Başak Aslan katıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Ergezen, psikolojik sağlamlığın sporda önemli olduğunu vurgulayarak, "Spor psikolojisi camiamızdan bağımsız düşünülemeyecek bir konu. Düş'ün Psikoloji ile Avrupa Birliği projeleri kapsamında gerekli çalışmalarımızı yaptık. İnşallah yararlı bir iş birliği olur." ifadelerini kullandı.

Düş'ün Psikoloji Kurucusu Başak Aslan ise engelli sporculara yönelik Türkiye'de bu kapsamda yapılmış en büyük projeyi gerçekleştireceklerini kaydetti.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.