Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi - Haber 1Haber 1

Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi

– Play-off finalinde Fenerbahçe Göksel Çelik, İzmir Büyükşehir Belediyespor’u 66-55 yenerek seride 1-0 öne geçti

Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi
Son Güncelleme :

16 Mayıs 2023 - 17:37

245 okunma

YALOVA (AA) – Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nde play-off final serisinde Fenerbahçe Göksel Çelik, İzmir Büyükşehir Belediyespor'u 66-55 yendi.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonunun düzenlediği ligin final maçında Fenerbahçe Göksel Çelik ile İzmir Büyükşehir Belediyespor, Yalova 90. Yıl Spor Salonu'nda karşılaştı.

Maçın 1. periyodunu 17-12 önde tamamlayan İzmir ekibi karşısında 2. çeyrekte baskılı oynayan Fenerbahçe, ilk yarıyı 35-23 önde tamamladı.

Üçüncü periyodu 44-39 önde tamamlayan sarı-lacivertli ekip, son periyotta da üstünlüğünü sürdürdü ve karşılaşmayı 66-55 kazandı.

Seride 1-0 öne geçen Fenerbahçe Göksel Çelik, yarın oynanacak serinin ikinci maçını da kazanması halinde 2022-2023 sezonunda şampiyonluğa ulaşacak.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.