Tenis Federasyonu yönetimine seçilen Demirci Kaymakamı Kaya: - Haber 1Haber 1

Tenis Federasyonu yönetimine seçilen Demirci Kaymakamı Kaya:

– “Federasyon Başkanı Cengiz Durmuş’a çok teşekkür ediyorum. Tenis sporunun daha çok yaygınlaşması için çalışacağız”

Tenis Federasyonu yönetimine seçilen Demirci Kaymakamı Kaya:
Son Güncelleme :

31 Ekim 2021 - 18:35

125 okunma

MANİSA (AA) – Türkiye Tenis Federasyonunun dün gerçekleştirdiği olağan genel kurulda yönetim kurulu üyeliğine seçilen Manisa'nın Demirci ilçesinde görev yapan Kaymakam Adem Kaya, tenis sporunun yaygınlaşması için çalışacaklarını söyledi.

Kaymakam Kaya, AA muhabirine, 5 yıldır lisanslı sporcu olarak tenis oynadığını belirtti.

Federasyonda yönetim kurulu üyeliğine seçildiği için mutlu olduğunu dile getiren Kaya, "Federasyon Başkanı Cengiz Durmuş'a çok teşekkür ediyorum. Tenis sporunun daha çok yaygınlaşması için çalışacağız." diye konuştu.

Görev yaptığı Demirci'de de son 2 yılda tenis sporuna olan ilgi arttığını, ilçede 4 önemli ulusal tenis organizasyonuna ev sahipliği yaptıklarını hatırlatan Kaya, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Manisa Valimiz Yaşar Karadeniz'in destekleri ile Demirci'ye birçok spor tesisi yatırımı yapıldı. Demirci'de sporun gelişmesine büyük katkı veren Belediye Başkanımız Selami Selçuk'a da teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.