TESYEV'in yeni başkanı Murat Aksu oldu - Haber 1Haber 1

TESYEV'in yeni başkanı Murat Aksu oldu

TESYEV'in yeni başkanı Murat Aksu oldu
Son Güncelleme :

20 Ocak 2023 - 15:55

81 okunma

İSTANBUL (AA) – Türkiye Engelliler Spor Yardım ve Eğitim Vakfı (TESYEV) başkanlığına Murat Aksu getirildi.

Vakıf Kurucusu ve Başkanı Yavuz Kocaömer'in geçtiğimiz kasım ayında vefat etmesinin ardından bugün gerçekleştirilen olağanüstü genel kurula tek aday olarak katılan Murat Aksu, üyelerin tamamının oyunu alarak başkanlığa seçildi.

Aksu, yaptığı konuşmada, hedeflerinin vakfı daha ileriye taşımak olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:

"Rahmetli Yavuz ağabeyin önderliğinde yaklaşık çeyrek asır önce çıktığımız yolculuğumuza kaldığımız yerden devam ediyoruz. Zamansız bir şekilde aramızdan ayrılan Yavuz Kocaömer’in bize devrettiği bayrağı, yönetim kurulundaki arkadaşlarımla birlikte daha da ileriye taşımak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. TESYEV bundan sonra da engellilerin her türlü ihtiyacını gidermek için çalışmalarını sürdürecektir. Türkiye’nin dört bir yanındaki yardıma muhtaç engelli vatandaşlarımızın daima yanında olacağız.”

Murat Aksu'nun başkanlığındaki yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor:

Burak Sarıca, Kazım Ali Kiremitcioğlu, Carmen Aparicio Bustos Samsunlu, Fikret Ercan, Hasan Gocay, Ali Evren Doğru, İkbal Yiğitalp, Murathan Kalyoncu.

Aynı zamanda Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi ve Hukuk İşleri Sorumlusu olan Murat Aksu, aralık ayında da Türkiye Milli Paralimpik Komitesi (TMPK) başkanlığına seçilmişti.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.