TOSFED Baja Kupası'nın ilk yarışı, Bursa'da yapılacak - Haber 1Haber 1

TOSFED Baja Kupası'nın ilk yarışı, Bursa'da yapılacak

TOSFED Baja Kupası'nın ilk yarışı, Bursa'da yapılacak
Son Güncelleme :

30 Mayıs 2022 - 16:30

59 okunma

BURSA (AA) – 2022 Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) Baja Kupası'nın ilk yarışı "Baja Mustafakemalpaşa", 10-12 Haziran'da Bursa'da gerçekleşecek.

Bursa Alternatif Sporlar Kulübünden (BASK) yapılan açıklamaya göre, 11 Haziran Cumartesi günü saat 11.30'da Mustafakemalpaşa Belediyesi önünden verilecek seremonik start ile başlayacak yarışa, yurt içi ve yurt dışından çok sayıda sporcu katılacak.

Yarışseverler, Baja Mustafakemalpaşa organizasyonunda, seyir zevki yüksek mücadele izleme fırsatı bulacak

Özel etabı 250 kilometre olan, iki günde toplam 580 kilometre koşulacak zorlu yarış, 11 Haziran saat 12.00'de Mustafakemalpaşa ilçesindeki Suuçtu Şelalesi bölgesinden başlayacak.

Aynı gün Warn Türkiye özel etabını takiben Marmara Vinç özel etabı geçilecek.

Cumartesi günü 4 etap ve pazar günü 2 etap olarak devam edecek yarışmanın servis alanı, Hüdavendigar Kent Parkı'nda tüm Bursalıların ziyaretine açık olacak.

Organizasyon, 12 Haziran Pazar günü saat 16.45'te Aloft Bursa Hotel önünde yapılacak ödül töreniyle sona erecek.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.