Türk hokeyinde Ümit Milli Kadın Takımı'nın Avrupa üçüncülüğü gururu - Haber 1Haber 1

Türk hokeyinde Ümit Milli Kadın Takımı'nın Avrupa üçüncülüğü gururu

Türk hokeyinde Ümit Milli Kadın Takımı'nın Avrupa üçüncülüğü gururu
Son Güncelleme :

15 Ocak 2023 - 23:55

59 okunma

ANKARA (AA) – Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Sadık Karakan, İsviçre'de düzenlenen Salon Hokey Avrupa Gençler Şampiyonası'nda Ümit Milli Kadın Takımı'nın üçüncü olmasının gururunu yaşadıklarını belirtti.

Başkan Karakan, Luzern kentinde gerçekleştirilen şampiyonada millilerin elde ettikleri başarıyı değerlendirdi.

Ay-yıldızlı ümit kadın hokeycilerle gurur duyduğunu aktaran Karakan, "Cumhuriyet'imizin 100. yılındaki ilk madalyamıza Ümit Milli Kadın Takımı'mız ile ulaştık. Bu yıl ülkemize nice zaferler yaşatacağımıza inanıyorum. Türk hokeyi olarak son yıllarda yaptığımız atılım ile Avrupa'da kendi hokey ekolünü oluşturan ülke olarak görülüyoruz." ifadelerini kullandı.

Karakan, elde ettikleri başarıların yaşanmasında hokey camiasına desteklerini esirgemeyen Gençlik ve Spor Bakanlığına, Spor Toto Teşkilat Başkanlığına ve devletin tüm sorumlu birimlerine teşekkür etti.

İsviçre'de düzenlenen Salon Hokey Avrupa Gençler Şampiyonası'nda Ümit Milli Kadın Takımı, üçüncülük maçında Ukrayna'yı 2-1 yenerek bronz madalya kazanmıştı.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.