Türkiye Dağcılık Federasyonu ile Türk Kızılay arasında iş birliği protokolü imzalandı - Haber 1Haber 1

Türkiye Dağcılık Federasyonu ile Türk Kızılay arasında iş birliği protokolü imzalandı

Türkiye Dağcılık Federasyonu ile Türk Kızılay arasında iş birliği protokolü imzalandı
Son Güncelleme :

11 Ocak 2023 - 17:30

50 okunma

ANKARA (AA) – Türkiye Dağcılık Federasyonu (TDF) ile Türk Kızılay arasında iş birliğini içeren protokol imzalandı.

Türk Kızılay Genel Merkezi'nde gerçekleştirilen protokol imza törenine TDF Başkanı Prof. Dr. Ersan Başar ile Türk Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık katıldı.

Ersan Başar, Türk Kızılay'ın ülkenin zor zamanlarda her zaman halkın yanında olan çok önemli bir kurum olduğunu söyledi.

Başar, iş birliğinden dolayı Türk Kızılay'ına teşekkür ederek, "Protokol kapsamında sporcularımıza ilk yardım eğitimi verilecek. Bizler de Kızılay gönüllülerine dağcılık ve afet operasyonları eğitimleri vereceğiz. Bu iş birliği bizler için çok kıymetli. Başkan ve ekibine teşekkür ederim, hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

Törende TDF Başkanı Başar, Türk Kızılay Genel Başkanı Kınık'a dağcılık faaliyetinden bir fotoğraf; Kınık da Ersan Başar'a Kızılay yeleği hediye etti.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.