Türkiye Hentbol Federasyonundan KKTC'ye ziyaret - Haber 1Haber 1

Türkiye Hentbol Federasyonundan KKTC'ye ziyaret

Türkiye Hentbol Federasyonundan KKTC'ye ziyaret
Son Güncelleme :

11 Şubat 2022 - 13:10

57 okunma

ANKARA (AA) – Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Uğur Kılıç ve beraberindeki heyet, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Federasyondan yapılan açıklamada, heyetin, ilk gün KKTC Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Olgun Amcaoğlu, Türkiye'nin Lefkoşa Büyükelçisi Ali Murat Başçeri ve KKTC Hentbol Federasyonu Başkanı Bahadır Ayhan ile bir araya geldiği belirtildi.

Açıklamada, yapılan görüşmelerde KKTC Hentbol Federasyonu ile iş birliğinin geliştirilmesine yönelik görüş alışverişinde bulunulduğu aktarıldı. Heyetin adada bulunan Kosova ve Bosna Hersek hentbol federasyonları başkanları ile de temaslar gerçekleştirdiği kaydedildi.

Heyetin, daha sonra KKTC Başbakanı Faiz Sucuoğlu ve spordan da sorumlu bakan olan KKTC Ekonomi ve Enerji Bakanı Sunat Atun ile bir araya geleceği ifade edildi.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.