Türkiye Okul Sporları Karakucak Güreşi müsabakaları Kahramanmaraş'ta başladı - Haber 1Haber 1

Türkiye Okul Sporları Karakucak Güreşi müsabakaları Kahramanmaraş'ta başladı

Türkiye Okul Sporları Karakucak Güreşi müsabakaları Kahramanmaraş'ta başladı
Son Güncelleme :

03 Haziran 2022 - 18:35

121 okunma

KAHRAMANMARAŞ (AA) – Türkiye Okul Sporları Karakucak Güreşi Türkiye birinciliği müsabakaları Kahramanmaraş'ta başladı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve Batıpark Güreş Sahası'nda başlayan şampiyonada, 22 ilden 291 sporcu ter dökecek.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Boz, müsabakalara katılan tüm sporculara başarılar dileyerek, kentin önümüzdeki hafta da Uluslararası Bisiklet Turuna ev sahipliği yapacağını söyledi.

Kentin şubat ayından itibaren birçok ulusal ve uluslararası faaliyetlere ev sahipliği yaptığını belirten Boz, bugün güreş dalında Türkiye çapında okul sporlarında organizasyonun yapmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti.

Bu hafta da karakucak güreş müsabakalarına ev sahipliği yaptıklarını ifade eden Boz, şöyle konuştu:

"İnşallah buraya bütün illerden gelen genç kardeşlerimiz güzel neticelerle memleketlerine döner. Bu organizasyonda emek veren başta bakanlığımızın ilgili idaresine, federasyonumuza ve bakanlığımıza şükranlarımızı arz ediyoruz."

Müsabakalar, 5 Haziran'a kadar sürecek.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.