Türkiye, Para Okçuluk Dünya Şampiyonası'nda 2. oldu - Haber 1Haber 1

Türkiye, Para Okçuluk Dünya Şampiyonası'nda 2. oldu

Türkiye, Para Okçuluk Dünya Şampiyonası'nda 2. oldu
Son Güncelleme :

27 Şubat 2022 - 20:30

97 okunma

ANKARA (AA) – Türkiye, Birleşik Arap Emirlikleri'nin Dubai kentinde düzenlenen Para Okçuluk Dünya Şampiyonası'nda madalya sıralamasını ikinci tamamladı.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, 40 ülkeden 200 sporcunun katıldığı organizasyon sona erdi.

Organizasyonda 3 altın ve 3 gümüş madalya kazanan Türkiye, madalya sıralamasında ikinci basamakta yer aldı. Milli okçular bireyselde 1 altın ve 2 gümüş, takım müsabakalarında ise 2 altın ve 1 gümüş madalya elde etti.

Rusya Okçuluk Federasyonu Takımı ise 4'ü altın toplam 11 madalyayla birinci oldu.

Şampiyonada madalya kazanan milli okçular ise şöyle:

Altın: Yiğit Caner Aydın (W1 erkek bireysel), Yiğit Caner Aydın-Nihat Türkmenoğlu (W1 erkek çiftler), Sevgi Yorulmaz-Öznur Cüre (Makaralı yay kadın çiftler)

Gümüş: Nihat Türkmenoğlu (W1 erkek bireysel), Nil Mısır (W1 kadın bireysel), Nil Mısır-Fatma Danabaş (W1 kadın çiftler)

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.