Türkiye Tenis Federasyonunda Cengiz Durmuş güven tazeledi - Haber 1Haber 1

Türkiye Tenis Federasyonunda Cengiz Durmuş güven tazeledi

– Genel kurulda 142 delegenin oyunu alan Durmuş, federasyon başkanlığı görevine yeniden getirildi

Türkiye Tenis Federasyonunda Cengiz Durmuş güven tazeledi
Son Güncelleme :

30 Ekim 2021 - 15:50

75 okunma

ANKARA (AA) – Türkiye Tenis Federasyonu 5. Olağan Genel Kurulu'nda başkanlığa yeniden Cengiz Durmuş seçildi.

Ankara'daki The Green Park Hotel'de gerçekleştirilen genel kurulda 142 delegenin oyunu alan Durmuş, başkanlık görevine yeniden getirildi. Diğer aday Osman Tural 58 oyda kalırken, 3 oy geçersiz sayıldı.

Genel kurulda ayrıca faaliyet ve denetim raporları da ibra edildi.

Cengiz Durmuş başkanlığındaki federasyonun yeni yönetim kurulunda yer alan isimler şöyle:

Adem Kaya, Ayşe Ayda Uluç, Baran Sevişoğlu, Bülent Necimoğlu, Cem Tınaz, Mehmet Fatih Can, Ferhat Nasıroğlu, Furkan Karakaş, Gürsel Tuna, İbrahim Okumuş, Muhammed Mehdi Kasapoğlu, Murat Altun, Yasemin Gebeş, Yunus Arıncı.

Yeniden başkanlığa seçilen Cengiz Durmuş, genel kurulda yaptığı konuşmada, düzenledikleri turnuvalarla tenisi Türkiye'nin dört bir tarafına yaydıklarını söyledi.

Gerçekleştirdikleri turnuvalar hakkında delegelere bilgiler veren Durmuş, sporcu, antrenör, hakem ve kulüp sayısında artış yaşandığına dikkati çekti.

Yeni dönemde Ankara'ya federasyon binasının da yer aldığı önemli bir tenis merkezini kazandıracaklarının altını çizen Durmuş, destekleri için delegelere teşekkür etti.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.