TVF koordinatörlüğünde Erasmus+ Gençlik Programı projesinin ilk toplantısı yapıldı - Haber 1Haber 1

TVF koordinatörlüğünde Erasmus+ Gençlik Programı projesinin ilk toplantısı yapıldı

TVF koordinatörlüğünde Erasmus+ Gençlik Programı projesinin ilk toplantısı yapıldı
Son Güncelleme :

05 Aralık 2022 - 19:55

42 okunma

ANKARA (AA) – Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) koordinatörlüğünde yürütülecek Erasmus+ Gençlik Programı "Advan+AGE" projesinin ilk toplantısı, Ankara'da yapıldı.

TVF Başkan Vekili Alper Sedat Aslandaş, TVF proje ekibi ve Ankara Üniversitesi yetkililerinin bir araya geldiği toplantıya; diğer proje ortakları çevrim içi katıldı. Toplantıda projenin genel hatları üzerinde durulurken, projenin süreç yönetimi konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

Açıklamada, "Avrupa Birliği Başkanlığı-Türkiye Ulusal Ajansı'na, Erasmus+ Gençlik Programı 2022 teklif çağrısı kapsamında sunulan 'Advan+AGE' projesi, bir spor federasyonu koordinatörlüğünde yürütülecek tek Erasmus+ Gençlik Programı projesi olarak Ekim 2022 tarihinde kabul edildi. Söz konusu proje, 4 farklı ülkeden 5 ortak kurum tarafından yürütülecek." bilgisi paylaşıldı.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.