Uluslararası Bocce Konfederasyonu Başkanı Mutlu Türkmen, görevine yeniden seçildi - Haber 1Haber 1

Uluslararası Bocce Konfederasyonu Başkanı Mutlu Türkmen, görevine yeniden seçildi

Uluslararası Bocce Konfederasyonu Başkanı Mutlu Türkmen, görevine yeniden seçildi
Son Güncelleme :

03 Kasım 2022 - 16:31

28 okunma

MERSİN (AA) – Uluslararası Bocce Konfederasyonu Başkanı Mutlu Türkmen, Mersin'de yapılan olağan seçimli genel kurulda yeniden göreve seçildi.

Konfederasyonun, Toroslar Belediyesi Yunus Emre Kültür Merkezi'nde yapılan olağan seçimli genel kuruluna 38 ülkeden 51 delege katıldı.

Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Başkanı da olan Mutlu Türkmen, tek aday olduğu kurulda oy birliğiyle başkanlığa seçildi.

İtalyan Moreno Rosati'nin başkan vekilliğine, Cezayirli Yassine Kafi'nin asbaşkanlığa getirildiği kurulda, Avustralya'dan Antonio Biancacci genel sekreter, Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Genel Sekreteri Eren Öztürk de denetleme kurulu üyesi oldu.

Yönetim kurulu üyelerinin de seçildiği genel kurulda, 2023 Dünya Gençler Şampiyonası'nın Cezayir'de düzenlenmesi kararlaştırıldı.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.