Voleybol: Misli.com Sultanlar Ligi - Haber 1Haber 1

Voleybol: Misli.com Sultanlar Ligi

– Eczacıbaşı Dynavit: 3 – Fenerbahçe Opet: 0

Voleybol: Misli.com Sultanlar Ligi
Son Güncelleme :

14 Ocak 2023 - 22:10

144 okunma

Salon: Eczacıbaşı

Hakemler: Nurper Özbar, Mehmet Topal

Eczacıbaşı Dynavit: Boskovic, Beyza Arıcı, Hande Baladın, Ognjenovic, Voronkova, Jack-Kisal (Simge Aköz, Yaprak Erkek, Saliha Şahin)

Fenerbahçe Opet: Lazareva, Fedorovtseva, Buse Ünal, Vuchkova, Ergül Avcı, Meliha Diken (Gizem Örge, Cansu Çetin, De Souza, Beliz Başkır)

Setler: 25-18, 25-13, 25-19

Süre: 68 dakika (23, 21, 24)

İSTANBUL (AA) – Misli.com Sultanlar Ligi 14. hafta mücadelesinde Eczacıbaşı Dynavit, Fenerbahçe Opet'i 3-0 mağlup etti.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Eczacıbaşı Dynavit, hücumda Hande ve Boskovic'le etkili olurken, Voronkova'nın da savunmasıyla farkı açmaya başladı. Beyza Arıcı'nın skor katkısıyla ilk sette üstün bir oyun ortaya koyan ev sahibi ekip, bu bölümü 25-18 önde tamamladı.

Eczacıbaşı Dynavit ikinci sete 5-0'lık seriyle başlarken, Hande Baladın ve Voronkova'nın etkili oyunuyla fark 9 sayıya kadar yükseldi: 15-6. Bu dakikadan sonra Boskovic, Jack-Kisal ve Hande’nin sayılarıyla fark daha da açıldı ve Eczacıbaşı Dynavit seti 25-13 kazandı.

İlk 2 sette olduğu gibi 3. sete de iyi başlayan Eczacıbaşı, üst üste sayılarla durumu 10-3'e getirdi. Farkın kapanmasına izin vermeyen turuncu-beyazlılar, seti 25-19, maçı da 3-0 galip bitirdi.

Eczacıbaşı Dynavit bu sonuçla ligdeki 14. maçını da kazanarak namağlup liderliğini sürdürdü.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.